Voetbal4u.com

Sjaak Swart: ‘Sneijder gaat echt niet zijn rentree maken’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Arjen Robben gaat aankomende zomer zijn rentree maken op de Nederlandse velden en ook Wesley Sneijder overweegt terug te keren. Alleen ziet Mister Ajax Sjaak Swart een belangrijk verschil tussen beide heren.

“Arjen Robben kan dat nog opbrengen. Ik weet hoe serieus hij is, maar Wesley gaat dat niet doen”, zegt Swart bij Veronica Inside. “Hij wil trainer worden, dus ik denk niet dat hij gaat voetballen. Ik denk dat hij een goede trainer kan worden, als hij het tenminste serieus oppakt. Ik denk dat Wesley het goed neerzet, hij heeft er verstand van. Dat vind ik ook van Rafael (van der Vaart, red.).”

Swart ziet dat de recordinternational geniet van de deugden van het leven en niet meer zo fit is als in zijn tijd als voetballer, maar in het trainersvak is dat minder van belang. “Je moet serieus zijn in het vak, maar je hoeft niet meer zo getraind te zijn als een voetballer. Je hebt trainers die niet eens meer kunnen lopen. Als je Sarri ziet lopen bij Juventus, dan kan ik er ook nog bij.”

Swart vierde vrijdag zijn 82ste verjaardag en werd niet vergeten. “Ik heb meer dan tweehonderd telefoontjes en berichten gehad. Dat is natuurlijk geweldig. Zelfs Koeman belde. Hij zei: ben jij ook al bezig om weer opgesteld te worden?Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *