Voetbal4u.com

Eredivisie Utrecht ziet speler naar Manchester City gaan, Ajax baalt flink

Doelman Mikki van Sas verruilt deze zomer de jeugdopleiding van FC Utrecht voor die van Manchester City. Hij kon ook naar Ajax en Barcelona en de Amsterdammers balen flink dat hij voor de Engelse club heeft gekozen.

Volgens De Telegraaf is men in de Johan Cruijff ArenA goed ziek van de beslissing van het talent om Ajax af te wijzen… Van Sas vertelt: “Het waren lastige keuzes. Het heeft zelfs door mijn hoofd gespookt om bij Utrecht te blijven. Het was ook niet zo dat ik niet naar Ajax wilde, ik wílde gewoon naar Manchester City. Zij hadden het beste plan voor mij uitgestippeld.”

Hij heeft veel reacties gekregen op zijn transfer, zowel positieve als negatieve: “Ach ja, je kent het wel. Er zaten genoeg geestige reacties tussen. Iemand zei: nou, tot over drie jaar bij NAC! Best wel humor, toch?” Het is natuurlijk lang niet zeker dat hij het eerste gaat halen bij City: “Veel jongens die de laatste jaren naar Engeland zijn gegaan zijn er niet minder van geworden. Kijk naar Dilrosun of Donyell Malen. En Jayden Braaf is net nog gekozen tot Speler van het Jaar van Manchester Onder-23 en traint al met het eerste mee. Als blijkt dat ik goed genoeg ben, word ik doorgeschoven naar de Onder-23.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.