Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax strijd met Dortmund om handtekening van Jude Bellingham’

De Engelse speler Jude Bellingham is dichtbij een vertrek naar Borussia Dortmund maar Ajax hoopt hier nog op het laatste moment tussen te kunnen komen. Dit weten diverse Duitse media te melden.

Kicker weet bijvoorbeeld te melden dat Ajax nog van plan is om de transfer te kapen, maar ook Bayern München en Juventus zouden de strijd nog niet opgegeven hebben. Toch lijkt het er sterk op dat deze clubs achter het net vissen, want Bellingham, zijn huidige werkgever Birmingham en de clubleiding van BVB zouden alleen nog een paar papieren moeten ondertekenen.

Bovendien heeft het er alle schijn van dat Bellingham, ondanks de potentie die hij vertegenwoordigt, wat te duur is voor directeur voetbalzaken Marc Overmars. Ajax wordt behoorlijk hard geraakt door de coronacrisis, en 22 miljoen euro uitgeven voor een jeugdspeler is hier niet mee te rijmen.

De Amsterdammers zijn natuurlijk nog wel op zoek naar een adequate vervanger voor Donny van de Beek, die vermoedelijk naar de Europese top vertrekt. Bellingham is echter meer te vergelijken met iemand als Frenkie de Jong.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.