Voetbal4u.com

Eredivisie Dick Advocaat: ‘Twee voorwaarden voor het binnenhalen van de titel’

In de loop van vorig seizoen nam Dick Advocaat het stokje over van Jaap Stam bij Feyenoord. Het ging toen dramatisch bij de Rotterdamse topclub. Maar toen Advocaat aan het roer kwam werd er een ongekende inhaalslag gemaakt.

De krant de Volkskrant stelt vandaag: “Het kampioenschap afsnoepen van het veel rijkere Ajax zou een prachtige kroon op ’s mans carrière zijn. Misschien zelfs reden om op zijn 73ste definitief te stoppen.”

Advocaat zou achter de schermen een aantal voorwaarden geschetst hebben, de twee belangrijkste: Steven Berghuis en Marcos Senesi moeten in De Kuip blijven… “Belangrijk is daarbij wel, zo benadrukt hij intern, dat er nog een extra centrumverdediger bijkomt en dat Senesi blijft. Voor de Argentijnse centrumverdediger is veel belangstelling, maar hij is een cruciale schakel achterin. Aan de overzijde geldt dat voor Berghuis. De rechtsbuiten had een jaar geleden zijn zinnen gezet op een transfer naar een topcompetitie in 2020, maar maakte in een recent interview duidelijk dat zijn gevoel meer richting Feyenoord is gedraaid nu de wind waait zoals Advocaat dat wil.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.