Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Terugkeer Wesley Sneijder slechtste beslissing van een halve eeuw’

Wesley Sneijder denkt momenteel na over een rentree in het betaalde voetbal bij FC Utrecht. Journalist Valentijn Driessen vind dat de club die gewoon moet afwijzen.

In zijn column in De Telegraaf schrijft hij: “Wees bij afwijzing van dit stompzinnige idee niet bang voor Sneijder, want als iemand bestand is tegen de harde werkelijkheid en waarheid is het de kleine Utrechter. Zo bewees hij altijd in zijn carrière als speler. Het valt te hopen dat het bij iedereen bij FC Utrecht – toch gezien als serieuze club – even in het bolletje is geschoten vanwege de festiviteiten ter ere van het 50-jarig bestaan van de club. Het zou wat zijn als juist bij deze mijlpaal de slechtste beslissing van een halve eeuw FC Utrecht wordt genomen.”

Driessen gaat verder: “Moet de club van Frans van Seumeren dan niet in zee gaan met Wesley Sneijder? Natuurlijk wel. Als hij fysiek in orde is, kan Sneijder zich als non-playing selectielid op het trainingsveld bewegen tussen de spelers en tegelijk de verbinding zijn naar de technische staf. Het staat namelijk buiten kijf dat Sneijder met al zijn ervaring spelers en staf op het niveau FC Utrecht iets te bieden heeft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.