Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Niet Ajax, maar AZ is de titelfavoriet komend jaar’

Volgens journalist Valentijn Driessen is niet Ajax de titelfavoriet voor het komende seizoen maar dicht hij AZ de beste kansen toe. Dit zegt hij in een video van Veronica Inside.

“AZ, die zijn ook ingespeeld, als daar een beetje dezelfde ploeg blijft staan dan is AZ de grote kanshebber. Midtsjø blijft ook nog, want die heeft ook bijgetekend nu. Dat is een prima speler. En die blijven allemaal bij elkaar, de jonge jongens die het verschil maken zijn een jaar ouder en gaan ook dadelijk verder meedraaien in de Europa League of de Champions League. Dus die zijn voor mij kampioenskandidaat nummer één”, stelt de chef voetbal van De Telegraaf.

“Ajax moet daarentegen het verlies van Ziyech opvangen, en eventueel van andere spelers. Nou, met de aankopen zijn ze niet echt gelukkig geweest, zeker in het afgelopen seizoen. Dus daar moet gekocht worden dus dan moet je maar afwachten hoe zich dat weer ontwikkelt. Feyenoord doet het heel goed, zeker voor het Nederlandse niveau. PSV is de grote onbekende en daar is dé grote aankoop trainer Roger Schmidt”, aldus Driessen tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.