Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wilfred Genee nu ook in oorlog met Martien Meiland vanwege VI’

De kritiek op Wilfred Genee is op dit moment hoog in Nederland. Na de veelbesproken racisme-uitzending van Veronica Inside wordt de presentator weggezet als judas. Hij wordt nu zélfs door positivo Martien Meiland, bekend van het tv-programma Chateau Meiland, aangepakt.

In het radio-programma van Wilfred bij Veronica werd geopperd dat ‘de Meilandjes eens langs zouden moeten komen’, waarop sidekick Rick Romijn inhaakt: “Ja, maar die willen niet. Die zijn zó veranderd. We hebben hem vanmiddag gesproken. Martien had iets over een rel en dat dat voor hem wel een beetje de deur dicht had gedaan.” ‘Ik wil niets met jullie te maken hebben’, zoiets stuurde hij terug”, aldus Romijn.

Naar verluidt zou Martien zich zó geërgerd hebben aan de rol van Genee in de discussie rond Johan Derksen, dat hij hem nooit meer hoeft te spreken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.