Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax doet openingsbod van negen miljoen euro op Davy Klaassen’

Ajax is voornemens om Davy Klaassen van Werder Bremen over te nemen. Dit weet het Duitse medium BILD te melden. De Amsterdammers bereiden naar verluidt een bod van negen miljoen euro voor op de aanvallende middenvelder.

Klaassen verzekerde zich maandag met Werder Bremen van lijfsbehoud in de Bundesliga, maar dat weerhoudt Ajax er dus niet van om een poging te wagen. De zestienvoudig international van het Nederlands elftal zou bovendien openstaan voor een terugkeer naar de Johan Cruijff Arena, waar hij de opvolger lijkt te moeten worden van Donny van de Beek.

Onder meer Voetbal International schreef vorige week al dat Klaassen een optie is voor Ajax, dat versterking zoekt voor de nummer tien-positie. Klaassen doorliep de jeugdopleiding in Amsterdam en trok in 2017 na het bereiken van de Europa League-finale als aanvoerder de deur achter zich dicht. Hij maakte voor 27 miljoen euro de overstap naar Everton.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.