Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona persoonlijk rond met echte Argentijnse goalgetter’

FC Barcelona zou een persoonlijk akkoord hebben met de Argentijnse doelpuntenmachine Lautaro Martinez. Dit weet het medium ESPN te melden.

Barcelona aast al maanden op de teamgenoot van Stefan de Vrij bij Internazionale. Martínez zelf is dus al akkoord met de Catalanen, maar de transfervoorwaarden zorgen vooralsnog voor een ‘nee’. De Argentijn heeft namelijk een gigantisch prijskaartje en door de coronacrisis kan de leiding daar nu niet aan voldoen.

Barcelona hoopt Philippe Coutinho deze zomer voor miljoenen te verkopen en met dat geld Martínez binnen te kunnen halen. Overigens is het maar de vraag hoe soepel Inter zich nog opstelt. Hij had een gelimiteerde transfersom van 111 miljoen euro, maar naar verluidt liep die clausule per 7 juli af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.