Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Joshua Zirkzee ziet verhuur aan Eredivisie-topclub niet zitten’

Joshua Zirkzee heeft dit seizoen de nodige minuten gemaakt bij Bayern Munchen maar de voetbalkenners vinden dat hij een jaartje verhuurd moet worden om nog beter te worden. De voetballer zelf denkt daar anders over.

In een interview met De Telegraaf vertelt hij: “Ik blijf bij Bayern, dat zeker. Ik heb zelf niet de intentie om weg te gaan en ben voor nu zeker nog niet bezig met een verhuurperiode. De trainer Hansi Flick heeft veel vertrouwen in mij. Daar zal ik hard voor blijven werken en dan denk ik dat er nog meer kansen voor mij zullen komen. Het is aan mij die te pakken.”

Zirkzee gaat verder: “We krijgen bovendien een druk seizoen, met het EK erachteraan. Of ik daar zelf zomaar eens zou kunnen staan? Het kan gek lopen, maar laat ik me met het nu bezighouden, dan komt het hopelijk vanzelf. Aan de ene kant lijken we nu in een pauze te zitten, aan de andere kant is het seizoen nog niet voorbij.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.