Voetbal4u.com

Engeland ‘Hakim Ziyech zorgt nu al voor problemen bij Chelsea’

Chelsea verloor van het weekend met maar liefst 3-0 van Sheffield United en een plek in de Champions League staat nu op de tocht. Volgens sommige zou de motivatie bij een aantal spelers niet meer zo groot zijn vanwege de komst van Hakim Ziyech en Timo Werner. Zij vrezen namelijk voor hun plekkie voor het komende seizoen. Dit suggereren diverse Engelse media.

De Blues hebben ruim 100 miljoen euro uitgegeven om aan de slag te mogen gaan met Ziyech en Werner, en het is dus wel duidelijk dat de middenvelder en de aanvaller na de zomer basisspelers worden onder oefenmeester Frank Lampard. Dat is natuurlijk slecht nieuws voor spelers als Tammy Abraham en Willian, al beschikt de Braziliaan over een aflopend contract.

Lampard bevestigt vandaag tussen neus en lippen door dat er inderdaad wat speelt: “Als je speler van Chelsea wil zijn, hier wil blijven spelen en wil vechten om de prijzen in Engeland en Europa, moet je alleen naar jezelf kijken. Als er nieuwe spelers komen, zou dat geen probleem moeten zijn. Dat hoort erbij bij Chelsea. Als je dat niet aankunt, moet je misschien bij jezelf te rade gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.