Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax meldt zich bij West Ham voor 22-jarige Grady Diangana’

Ajax heeft zich bij het Engelse West Ham United gemeldt voor de 22-jarige buitenspeler Grady Diangana. Op het moment wordt hij verhuurd aan West Bromwich Albion dat hem graag definitief wil overnemen.

Volgens The Sun zouden de Amsterdammers al hun belangstelling bij West Ham kenbaar hebben gemaakt. West Ham laat Diangana naar verluidt niet zonder slag of stoot gaan. De Londenaren verlangen circa zeventien miljoen euro voor Diangana.

Een dergelijk bedrag zal mogelijk veel te hoog zijn voor Ajax en Celtic. West Ham ziet tegelijkertijd wel toekomst in Diangana, maar men weet ook dat de speler aast op speeltijd, iets wat niet gegarandeerd kan worden bij the Hammers. De Premier League-club staat daarom open voor aanbiedingen inzake Diangana, die nog tot de zomer van 2025 vastligt in Londen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.