Voetbal4u.com

Joey Veerman zit in een heerlijke luxepositie

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

SC Heerenveen-middenvelder Joey Veerman zit in een luxepositie. Hij heeft namelijk een aanbieding op zak van zijn club en kan ook naar een andere club uit de Eredivisie verkassen.

De zaakwaarnemer van Veerman zou door een ‘flink aantal’ clubs zijn benaderd. Veerman staat op het lijstje bij Feyenoord, maar de Rotterdamse club drukt vooralsnog niet door vanwege de gevolgen van de coronacrisis. Ook het geïnteresseerde Club Brugge wacht nog met het doen van een voorstel.

De club die wél een aanbieding deed, is zijn huidige werkgever Heerenveen. Technisch manager Gerry Hamstra wil het tot medio 2022 lopende contract van Veerman openbreken, verbeteren en verlengen. Omdat de transfermarkt nog op gang moet komen, wacht Veerman echter af. Alles wijst er volgens VI op dat hij volgende week met Heerenveen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *