Voetbal4u.com

Veronica Inside komt nooit meer terug op TV

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Volgens Rene van der Gijp is het uitgesloten dat het programma Veronica Inside nog gaat terugkeren op de televisie. Dat vertelde de analist tegenover BuzzE.

Gijp: “Johan en ik hebben besloten dat we niet op dezelfde voet verder gaan. Daar blijf ik bij. VI komt niet meer terug. Nee hoor, Johan is er ook wel uit. In dezelfde setting doen we dit niet meer.”

Gijp en Derksen staan wel open voor een ander format en daar kan Wilfred Genee ook gewoon een rol in spelen:

“Wilfred heeft ons misschien laten vallen maar hij heeft ook geen moord gepleegd. Laten we het even afwachten. Als er andere ideeën komen dan willen we daar wel naar luisteren. Als het iets is waarvan Johan en ik denken: ’daar kunnen wij wel mee leven’, dan kan je daar normaal over nadenken.”

Volgens Gijp bestonden er al plannen voor een nieuw dagelijks programma met het VI-trio. Hij staat daar nog steeds voor open:

“Ik weet niet hoe het daar nu mee staat, ik heb er niets meer van gehoord. Misschien heb ik zelf roet in het eten gegooid. Ik heb gezegd dat ik ook wel een of twee avonden thuis wil zijn voor m’n zoon waar ik voor moet zorgen. Dat begrepen ze ook wel. Maar de tijden van bandje, publiek, Danny Vera: dat is gewoon voorbij. Daar moet je gewoon een einde aan maken. Het programma zoals het was is opgeblazen. Dat moeten we ook niet meer willen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *