Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Spurs zet PSV ene hak met bod van twaalf miljoen op ‘Het Monster’

Tottenham Hotspur heeft een bod van twaalf miljoen euro uitgebracht op de 23-jarige mandekker Min-Jae Kim. Dit weet de omroep KBS uit Zuid-Korea te melden.

Kim werd vorige maand door The Guardian en het Algemeen Dagblad in verband gebracht met PSV. Al snel bleek dat geen haalbare kaart voor de Eindhovenaren, hoewel hij bij Beijing Guoan samenwerkte met trainer Roger Schmidt. De Chinese club zit hoog in de boom en bovendien heeft de 1.90 meter lange mandekker, die ook wel ‘Het Monster’ wordt genoemd, zijn zinnen gezet op een transfer naar Engeland.

Dat is koren op de molen van Tottenham, dat nu een bod van twaalf miljoen heeft neergelegd in China. Beijing Guoan houdt vooralsnog vast aan de vraagprijs van zeventien miljoen, maar beide clubs zijn optimistisch dat een akkoord bereikt kan worden, zo schrijft KBS.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.