Voetbal4u.com

‘Ajax-speler maakt transfer naar ADO Den Haag’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Volgens Voetbal International staat ADO Den Haag op het punt om zich te versterken met de 21-jarige Boy Kemper. Hij gaat voor drie seizoenen tekenen in Den Haag.

De verdediger heeft al ruim veertig duels in de benen namens Jong Ajax, maar spelen in de Eredivisie deed hij niet namens de Amsterdammers. Dankzij ADO maakt hij deze zomer dus alsnog de stap naar de hoogste divisie.

Voetbal International schrijft: “De verdediger kan links centraal en als linksback uit de voeten. ADO verzekerde zich eerder al van de komst van Emilio Estevez Tsai, (die aansluit bij ADO Onder-21) Luuk Koopmans (werd al gehuurd van PSV), Peet Bijen, Amar Catic, Kees de Boer en Samy Bourard.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *