Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Davy Klaassen keert deze zomer terug bij Ajax’

Ajax gaat er alles aan doen Davy Klaassen komend seizoen naar Amsterdam te halen. Dit weet het medium Weser-Kurier te melden.

Klaassen heeft net zijn tweede seizoen achter de rug in Bremen. Met Werder lukte het de middenvelder om lijfsbehoud af te dwingen, maar het is maar de vraag of zijn Bundesliga-periode nog een vervolg krijgt. Het lokale medium benadrukt namelijk dat Werder afhankelijk is van spelers verkopen en door de coronacrisis is dat deze zomer nóg belangrijker.

Bij Werder is Milot Rashica (ex-Vitesse) de speler met de meeste waarde, maar ook Klaassen zou minstens tien miljoen euro moeten opleveren. Er gingen onlangs al verhalen dat Ajax een bod van acht à negen miljoen euro zou voorbereiden. Dat werd nog wel tegengesproken vanuit Amsterdam, al is het geen geheim dat de oud-aanvoerder op het wensenlijstje staat.

Werder lijkt zeker medewerking te willen verlenen aan een Ajax-comeback voor Klaassen. De vraag is wel of de Eredivisie-topclub nu al gaat doorpakken wetende dat Donny van de Beek nog altijd niet is verkocht. Sterker nog: Real Madrid lijkt te zijn afgehaakt en rond Manchester United bestaat grote twijfel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.