Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong tipt Barcelona over nieuwe oefenmeester’

Het seizoen van FC Barcelona is als een nachtkaars uitgegaan en Real Madrid mag zich kampioen van Spanje noemen. De positie van trainer Quique Setien staat dus onder druk.

Namen als Xavi en Ronald Koeman klinken voortdurend als mogelijke opvolgers, maar Frenkie de Jong zou een andere naam hebben laten vallen. De Oranje-international ziet een hereniging met Erik ten Hag naar verluidt wel zitten. Volgens Don Balón is de middenvelder nog steeds zeer lovend over zijn oude oefenmeester.

Ten Hag zou in eerder stadium al zijn besproken door FC Barcelona. Het succes van Ajax is immers goed geanalyseerd door de Catalanen, maar het is niet duidelijk of de clubleiding het aandurft om de hoofdtrainer deze zomer aan te stellen als eindverantwoordelijke.

FC Barcelona heeft over het lot van Setién nog geen beslissing genomen. Wel klinken er vanuit de spelersgroep geluiden dat de trainer er slecht op staat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.