Voetbal4u.com

Spanje Woedende Lionel Messi: ‘We zijn een zwak team, zo komen we nergens’

Lionel Messi is niet blij met zijn teamgenoten bij FC Barcelona. Afgelopen donderdag verloren de Catalanen op eigen veld met 1-2 van Osasuna en zagen zo de titel naar Real Madrid gaan.

“Al het hele seizoen zijn we een erg zwak team, worden we afgetroefd op intensiteit, op motivatie”, liep de aanvoerder van Barcelona leeg voor de Spaanse televisie, geciteerd door Marca. “Ploegen scoren erg makkelijk tegen ons, we hebben veel punten verloren op plekken waar dat niet had moeten gebeuren. Deze wedstrijd vat ons seizoen samen.”

Messi en Barça moeten hun meerdere erkennen in Real Madrid, dat met 2-1 won van Villarreal. “Madrid heeft zijn ding gedaan. Ze hebben na de coronabreak zelfs geen wedstrijd verloren. Maar wij hebben het ze erg makkelijk gemaakt. We moeten kritisch naar onszelf kijken. Te beginnen met de spelers, maar ook op grotere schaal. Wij zijn Barcelona en zijn het verplicht om elke wedstrijd te winnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.