Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid naait Donny van de Beek en gooit eigen glazen in’

Real Madrid kan naar verluidt fluiten naar het Duitse toptalent Kai Havertz. De speler van Bayer Leverkusen zou geen heil zien in een dienstverband bij de koninklijke en dat zou alles te maken hebben met de gang van zaken rondom Donny van de Beek.

Volgens Don Diario is Havertz geschrokken van de handelswijze van Real inzake Van de Beek: een jaar geleden werd er een principe-akkoord met de Ajax-middenvelder gesloten, maar na een wat minder seizoen van hem schoof Real hem plots toch genadeloos aan de kant. Althans, dat stelt het medium.

En daar zou Havertz nu ook bang voor zijn. Hij vertrouwt Real niet meer en gaat liever naar de Premier League, waar met name Chelsea op hem aast. Het samenspelen met de nieuwe young cracks van Frank Lampard, plus nieuwelingen Hakim Ziyech en landgenoot Timo Werner, klinkt Havertz als muziek in de oren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.