Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marcel Brands troeft Ajax af in strijd om Pierre-Emile Højbjerg’

Ajax lijkt de strijd om de middenvelder Pierre-Emile Højbjerg te gaan verliezen. Het ziet er namelijk naar uit dat hij naar Everton zal gaan vertrekken.

Højbjerg werd de afgelopen weken aan verschillende clubs genoemd. Ajax, Tottenham Hotspur en zelfs Manchester City zouden de Deense middenvelder van Southampton in de gaten houden, maar de Evening Standard stelt dat Everton momenteel de beste papieren heeft. De transfer naar Goodison Park zou steeds concreter worden.

Ajax en Tottenham lijken sowieso niet de 25 miljoen euro te bieden die nodig is om Everton af te troeven. Daarmee zou de club uit Liverpool al twee concurrenten kwijt zijn. City zou dat wel overwegen, maar Everton-directeur Marcel Brands heeft dus wel een voorsprong te pakken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.