Voetbal4u.com

Italië ‘Woedende Lasse Schöne is bij Genoa in de hel beland’

Een jaar geleden verruilde Lasse Schone Ajax voor een Italiaans avontuur bij Genoa. Inmiddels hangen er donkere wolken boven de club. Ze staan namelijk op degraderen.

Analyticus Martin Mikkelsen van de Deense televisiezender TV2 heeft medelijden met zijn landgenoot: “Lasse is van de hemel (Ajax, red.) in de hel beland. Het is een ongelooflijk circus in Genua en Genoa speelt het meest destructieve voetbal van de hele Serie A.”

Hij vervolgt zijn klaagzang: “Ik weet zeker dat Schöne veel liever andersoortig voetbal zou spelen, dus ik denk dat hij boos is. Misschien kan hij deze zomer een mooie transfer maken. Waarheen? Volgens mij passen Sassuolo, Verona en Lecce wel bij hem, vooral die laatste twee clubs.”

Schöne werd bij Ajax meermaals naar de reservebank vervallen, maar altijd knokte hij zich weer in de ploeg. Een jaartje geleden kreeg hij te horen dat hij dat wéér zou moeten doen in het nieuwe seizoen en daar had de Deen geen zin in, waardoor hij vertrok.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.