Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord slaat slag en houdt buitenlandse club buiten de deur’

Feyenoord lijkt de buitenspeler Crysencio Summerville deze zomer te kunnen behouden. Volgens het medium The Scottish Sun gaat de buitenspeler zijn contract bij de Rotterdammers zo goed als zeker verlengen.

De achttienjarige aanvaller keert deze zomer na een jaartje ADO Den Haag weer terug bij Feyenoord. Trainer Dick Advocaat zou Summerville graag een kans willen geven, maar verlenging is wel noodzakelijk door zijn volgend jaar aflopende contract. Bij een ‘nee’ lijkt de clubleiding te opteren voor een breuk in deze transferperiode.

Het Schotse Rangers FC was net als Anderlecht en RB Salzburg geïnteresseerd in de jonge Summerville. Die geïnteresseerden noemt hij ‘mooie clubs’, maar desondanks lijkt de buitenspeler zijn jawoord te geven aan de Eredivisie-topclub met als doel om definitief door te breken in De Kuip.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.