Voetbal4u.com

Spanje Marca zet Frenkie de Jong in ‘beste B-team’ van La Liga

Frenkie de Jong kan tevreden terugkijken op zijn debuutseizoen bij FC Barcelona. Het Spaanse medium Marca heeft twee elftallen van het seizoen samengesteld: De Jong staat samen met FC Barcelona-collega Gerard Piqué in het ‘B-elftal’.

De controleur uit Arkel is samen met Toni Kroos (Real Madrid) en Raúl García (Athletic Bilbao) op het middenveld geposteerd. Ook spelers als Jan Oblak (Atlético Madrid), Raphaël Varane (Real Madrid) en Jesús Navas (Sevilla) hebben de ‘segundo mejor equipo’ gehaald. Het middenveld van het beste La Liga-elftal wordt gevormd door Santi Cazorla (Villarreal), Casemiro (Real Madrid), Martin Odegaard (Real Sociedad) en Lucas Ocampos (Sevilla).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.