Voetbal4u.com

Italië ‘Mitchell Dijks staat voor prachtige promotie in de Serie A’

Mitchell Dijks kan deze zomer een mooie promotie gaan maken in de Italiaanse Serie A. Hij staat namelijk in de belangstelling van Atalanta Bergamo.

De nummer drie van de Italiaanse competitie heeft nu nog de beschikking over Robin Gosens, maar die ligt wel héél erg goed in de markt. De algemene verwachting is dat de multifunctionele voetballer met Nederlands en Duits bloed binnenkort gaat transfereren… en Dijks moet dus zijn vervanger worden.

Bologna vraagt volgens de laatste geluiden uit Italië ongeveer 4 miljoen euro voor de handtekening van zijn back, en dat kan Atalanta wel betalen. De club van Marten de Roon en Hans Hateboer zou nog wel concurrentie kunnen krijgen, want naar verluidt denkt ook AC Milan aan de komst van Dijks.

De verdediger doet het opvallend goed in de Serie A nadat hij eigenlijk een beetje weggehoond werd bij Ajax in de Johan Cruijff ArenA. Meer dan eens werd Dijks uitgefloten in Amsterdam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.