Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Wesley Sneijder stelt comeback voorlopig uit na ‘veel publiciteit’

Wesley Sneijder zal maandag niet aansluiten bij de training van amateurclub DHSC. Vermoedelijk omdat de recordinternational in het buitenland verblijft.

Het is onduidelijk wanneer Sneijder wél op het trainingsveld zal staan. “Er is veel publiciteit naar uitgegaan, daarom is het goed om te laten weten dat hij er maandag niet bij is. Als hij vindt en denkt dat hij kan, is het de bedoeling dat hij zal aansluiten”, laat DHSC-voorzitter Hans Berrens weten aan RTV Utrecht.

Trainer Gert Kruys gaf Sneijder toestemming om vanaf maandag 27 juli mee te trainen. De 36-jarige oud-middenvelder heeft nauwe banden met de club uit zijn geboortestad. Het sportcomplex van DHSC draagt zijn naam, broertje Rodney is er aanvoerder bij de A-selectie en broer Jeffrey is er assistent.

Sneijder is al een tijdje gestopt als voetballer. Na een oproep van supporters van FC Utrecht liet de recordinternational weten een comeback te overwegen, maar dat lijkt nog wel een tijdje te duren op deze manier. Als het al van een rentree komt…Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *