Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan twijfelt tussen Barca-speler en PSV-captain’

PSV zal er alles aan moeten doen om hun captain Denzel Dumfries aankomend seizoen te behouden. AC Milan is namelijk erg van hem gecharmeerd.

De Italianen worden al maandenlang aan de rechtsback gelinkt, maar volgens Italiaanse media hebben de beleidsbepalers in San Siro nog steeds niet definitief de knoop doorgehakt. Er wordt getwijfeld tussen Dumfries en Emerson, een 21-jarige Braziliaan die het afgelopen seizoen door FC Barcelona werd verhuurd aan Real Betis.

Gisteren sprak Dumfries al tegenover Voetbal International over een mogelijke transfer: “Wat ik al eerder heb gezegd: ik voel me hier op mijn plek. Ik weet niet hoe het staat met de interesse, ik focus me nu op PSV. De transferwindow is tot oktober open. Ik ben er natuurlijk wel over aan het nadenken en weeg mijn opties af.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.