Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Na Johan Derksen nu ook beveiliging aan Wilfred Genee toegewezen’

Het lijkt maar niet op te houden rondom het programma Veronica Inside. Waar eerder tafelgast Johan Derksen beveiliging kreeg toegewezen is dit nu ook gebeurt bij presentator Wilfred Genee. De nieuwe Story komt met dit nieuws op de proppen.

De presentator van Veronica Inside zou rond de trouwerij van René van der Gijp buiten beeld privé-begeleiding toegewezen hebben gekregen. Men zou bang zijn voor problemen na het veelbesproken racisme-debat in de voorlopig laatste uitzending van de talkshow.

Genee maakte zich niet populair met zijn houding in Veronica Inside. Derksen en Van der Gijp hebben Talpa inmiddels zelfs al geïnformeerd dat zij niet meer door willen met de presentator. Niet in de huidige VI-setting althans. Hélène Hendriks werd naar voren geschoven als mogelijke opvolgster.2 Comments

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.