Voetbal4u.com

‘Ajax wil 23-jarige Colombiaan Eduard Atuesta halen’

Ajax heeft in de zoektocht naar versterking haar oog laten vallen op de 23-jarige Colombiaanse middenvelder Eduard Atuesta. Volgens het Twitter-account MLS Transfers heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars in ieder geval wel oren naar de komst van de 23-jarige Colombiaan, die nu nog in de Major League Soccer voor Los Angeles FC speelt, de werkgever van oud-Feyenoorder Kenneth Vermeer.

In het afgelopen seizoen stond Lisandro Martínez vaak opgesteld als controlerende middenvelder in de Johan Cruijff ArenA, maar de Argentijn krijgt vermoedelijk een nieuwe positie. Dat heeft alles te maken met het naderende vertrek van spelers als Nicolás Tagliafico en Joël Veltman.

Atuesta zou zijn erfenis dus op zich kunnen nemen, en de middenvelder hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Zijn contract in Los Angeles loopt namelijk nog maar door tot medio 2021 en zijn transferwaarde wordt geschat op 2,5 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *