Voetbal4u.com

Italië ‘Inter Milan stapje dichterbij komst van Lionel Messi’

Bij Inter Milan dromen ze van de komst van Lionel Messi. En zijn komst lijkt toch een stukje dichterbij te zijn dan ooit. De vader van de Argentijnse vader heeft namelijk een huis gekocht in Milaan.

In Italië hoopt men dat er meer achter het nieuws zit van vader Jorge Messi. Messi senior beheert namelijk de financiën van zijn zoon en begin augustus verhuist hij naar een appartement in de wijk Porta Nuova in Milaan, weet La Gazzetta dello Sport.

Het nieuws valt goed bij de Internazionale-fans, die hopen dat Messi in de toekomst naar de club verhuist. Op social media worden er door de supporters al verschillende hashtags in het leven geroepen om Messi te verleiden. Inter heeft echter meteen duidelijk gemaakt dat er op dit moment geen onderhandelingen gaande zijn met de Argentijnse superster.

Messi verdient bij Barcelona ongeveer vijftig miljoen euro per jaar, een kostenpost die Inter naar verluidt niet wil betalen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.