Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Johan Derksen heeft zorgelijk bericht voor Veronica Inside-fans’

Johan Derksen heeft van de week een topoverleg gehad met de directie van Talpa over een verdere samenwerking van het programma Veronica Inside maar dit heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd.

“We hebben Johan gesproken en hij bevestigt inderdaad dat er een gesprek is geweest, zónder doorbraak”, onthulde Luuk Ikink vrijdag in RTL Boulevard. “Johan vertelt ons dat hij zelf moet beslissen hoe en of hij door wil en daar gaat hij nu dus over nadenken.”

Normaal gesproken zou Veronica Inside in augustus terugkeren op de buis, maar Derksen en René van der Gijp hebben vooralsnog geen comeback gepland door de strijd met presentator Wilfred Genee. Het duo wil niet meer met hem samenwerken in de VI-opzet na het veelbesproken racisme-debat.

Overigens zullen Genee en Van der Gijp waarschijnlijk nog wel aan dezelfde tafel zitten voor de analyse van de Champions League. Derksen is in die hoedanigheid ingedeeld bij Hélène Hendriks, die door het VI-duo naar voren is geduwd als mogelijke opvolger van Genee.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.