Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek geen eerste keus voor Manchester United’

Donny van de Beek is geen topkandidaat om het middenveld van Manchester United volgend seizoen te versterken. Dit weet journalist David Ornstein van The Atletic te melden. Ze zouden namelijk Jack Grealish willen hebben van Aston Villa.

United hoopt Grealish over te nemen van de club uit Birmingham, al zal de prijs wellicht stijgen nu Villa zich op de valreep handhaafde in de Premier League. Mocht zijn komst alsnog onhaalbaar blijken, dan pas komt Van de Beek in beeld als alternatief.

Op korte termijn zal United knopen doorhakken. Van de Beek wacht rustig af. Met Ajax heeft hij een transferafspraak gemaakt, maar na Real Madrid wil ook United dus (nog) niet doorpakken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.