Voetbal4u.com

Eredivisie FC Emmen raast door en contracteert aanvaller van PSV

FC Emmen heeft zich versterkt met Sekou Sidibe. De 19-jarige aanvaller komt transfervrij over van PSV. Het is de vijfde aanwinst voor Emmen. Het contract van de vleugelaanvaller liep na het afgelopen seizoen af bij PSV en Sidibe maakt dus transfervrij de stap naar Emmen.

Hij heeft een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie voor nog een seizoen. “Ik had de mogelijkheid om bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie te blijven, maar ik wil mezelf graag laten zien op het hoogste niveau”, geeft Sidibe aan. “FC Emmen heeft de afgelopen seizoenen laten zien goed te kunnen voetballen, daar wil ik graag een deel van uitmaken. Komend seizoen wil ik op het hoogste niveau met deze mooie club presteren.

De Belgisch-Ivoriaanse Sidibe speelde in de jeugd van Beerschot AC, alvorens in 2011 aan te sluiten bij PSV. Daar speelde hij afgelopen seizoen op Keuken Kampioen Divisie-niveau met Jong PSV. In 24 wedstrijden wist hij het net zes keer te vinden. Sidibe heeft 28 jeugdinterlands voor België op zijn naam staan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.