Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Wesley Sneijder lijkt af te zien van comeback als speler’

Wesley Sneijder stond gisteren op veld bij de training van de Utrechtse amateurclub DHSC. Niet als speler maar als lid van de technische staf.

RTV Utrecht schrijft: “Rond 19.30 uur betrad Sneijder in trainingspak het veld. Even leek het erop dat hij volledig zou meedoen met de eerste selectie, maar dat gebeurde niet. Het bleef bij enkele overlegmomenten met de andere trainers. Op het einde van de training ging Sneijder even aan de slag met de bal, maar hij leverde geen grote fysieke inspanning.”

Daar voegt het medium aan toe: “Wat de aanwezigheid van Sneijder op het trainingsveld precies betekent voor zijn toekomst als speler of als trainer, is vooralsnog onduidelijk. De eventuele rentree in het (prof)voetbal is al weken gesprek van de dag in de voetbalwereld: de 36-jarige middenvelder zou gaan meetrainen met DHSC in voorbereiding op een eventuele rentree bij FC Utrecht.”

Sneijder zou al eerder aansluiten, maar verbleef op dat moment in het buitenland. DHSC-trainer Gert Kruys laat RTV Utrecht weten: “Wesley heeft mij gevraagd om hier trainer te worden. Vanaf dat moment heb ik heel veel contact met ‘m. Ik maak gretig gebruik van zijn kijk op voetbal. Hij zal regelmatig hier zijn en gedeeltes van trainingen mee gaan doen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *