Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Leverkusen wil niet Onana maar andere Ajacied halen’

Onlangs kwam het bericht naar buiten dat het Bayer Leverkusen van Peter Bosz geinteresseerd was om Andre Onana binnen te halen. Maar van deze geruchten blijkt niet bijster veel waar te zijn.

De Duitse website Fussball.news linkt de club van Peter Bosz namelijk aan Sergiño Dest. De rechtsback was aanvankelijk topkandidaat bij Bayern München, maar die club heeft in Max Aarons van Norwich City een serieus alternatief op het oog. Het toeval wil dat Leverkusen beide rechtsbacks ook in het vizier heeft.

Bayern zal vanzelfsprekend voorrang genieten, mede doordat Leverkusen naast de Champions League greep. Het genoemde medium schrijft dat Leverkusen misschien wel de ‘verliezer’ ophaalt. Beide rechtsbacks lijken voor twintig tot dertig miljoen euro beschikbaar te zijn op de zomerse transfermarkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.