Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong doet goed woordje bij Barcelona voor Erik ten Hag’

FC Barcelona is bezig met een teleurstellend seizoen en de kans is groot dat de Catalanen afscheid gaan nemen van trainer Quique Setien. Volgens Don Balón heeft Frenkie de Jong opnieuw de naam van Erik ten Hag laten vallen als zijn potentiele opvolger.

Het duo werkte succesvol samen bij Ajax, waar de middenvelder zijn toptransfer naar FC Barcelona verdiende. Hij denkt onder deze leermeester maximaal te kunnen presteren en denkt dat het ook met de topspelers in de groep gaat klikken.

De Jong ziet nog een ander voordeel van de eventuele komst van Ten Hag. De huidige trainer van Ajax zou oud-teamgenoten als Nicolás Tagliafico en Matthijs de Ligt (Juventus) de komende jaren richting Catalonië kunnen loodsen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.