Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat vandaag een miljoenenbod uitbrengen op deze speler’

Volgens de Argentijnse media zal Ajax vandaag nog een bod gaan uitbrengen op Fausto Vera van Argentinos Juniors. Dit heeft te maken met de interesse van het Russische CSKA Moskou.

De Russen zouden zelfs al 5 miljoen euro hebben geboden op hun doelwit, al werd deze aanbieding meteen naar de prullenmand verwezen. Bij Argentinos Juniors hanteert men een vraagprijs van 10 miljoen euro, maar naar verluidt is de club bereid om een klein beetje water bij de wijn te doen.

Ook een bod van 8 miljoen euro voor een gedeelte van de transferrechten van de twintigjarige middenvelder is namelijk voldoende, zo luiden de laatste geruchten. Óf een initieel bod van 8 miljoen euro, dat later aangevuld wordt door de nodige bonussen.

Het is niet bekend wat Ajax precies overheeft voor Vera, die overigens wel wat voelt voor een transfer naar de Johan Cruijff ArenA. Al eerder liet hij weten: “Er zijn geruchten rond meerdere clubs in Europa. Ajax is een prachtige club. Het zou voor mij een droom zijn om voor zo’n club te spelen. Ik wacht rustig af.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.