Voetbal4u.com

Engeland ‘Hakim Ziyech slaat meteen grote slag bij Chelsea’

Chelsea-speler Willian zet zijn carriere waarschijnlijk voort bij Arsenal. Dit betekend zeer goed nieuws voor Hakim Ziyech die dan een concurrent ziet vertrekken.

Daarnaast zou ook het nummer 10 vrijkomen waar de Braziliaan mee speelt. Met Christian Pulisic, Mason Mount, Ruben Loftus-Cheek en eventueel Kai Havertz (nu nog Bayer Leverkusen) zijn er zat opties. Echter, volgens Football London is Ziyech voornemens om dit rugnummer te claimen. Het medium stelt dat de oud-Ajacied dolgraag met dit nummer aan de slag wil.

Vooralsnog heeft Ziyech nog geen officieel rugnummer gekregen. Op dit moment is het hem welbekende 22 bezet door Pulisic, waardoor het historische rugnummer een serieus doelwit lijkt. Bij Ajax moest hij deze twee jaar geleden inleveren door toedoen van Dusan Tadic.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.