Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United gaat niet doorpakken voor Donny van de Beek’

Manchester United zal op korte termijn niet gaan doorpakken voor Donny van de Beek. De middenvelder van Ajax zou deze boodschap onlangs hebben ontvangen.

Al maanden worden Van de Beek en United aan elkaar gelinkt op de transfermarkt. Het lijkt er echter op dat de club uit Manchester de voorkeur geeft aan Aston Villa-spelmaker Jack Grealish. United zou desnoods nog een tijdje willen wachten om te kijken of de club uit Birmingham ruimte biedt voor een deal, zo weet The Daily Mail.

Vooralsnog blijft Villa vasthouden aan een astronomische transfersom van bijna negentig miljoen euro. United denkt die prijs omlaag te kunnen brengen, maar dat kost wel tijd. Feit is dat Villa in de Premier League blijft en daardoor makkelijker een topbedrag kan eisen.

United heeft Van de Beek laten weten dat hij het alternatieve plan is. De Ajacied wil zelf graag een stap maken, maar hoort pas later deze zomer of de club uit Manchester door gaat pakken.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.