Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech tipt Chelsea over Ajax-speler’

Hakim Ziyech zou bij Chelsea hebben aangegeven dat ze Andre Onana moeten halen van Ajax. Volgens The Daily Star zou hij dit hebben gemeld bij directeur Marina Granovskaia. Met de doelman van Ajax heeft hij al jaren een uitstekende relatie.

Ook is Ziyech van mening dat Onana een uitstekende opvolger zou zijn voor Kepa Arrizabala, die na een teleurstellend seizoen richting de uitgang lijkt te gaan. Het is bekend dat de Kameroener zijn geluk wil beproeven in een grotere competitie en dat Ajax bij een goed bod meewerkt.

Chelsea is al geruime tijd in de markt voor Onana. Op dit moment zijn de Londenaren er echter nog niet uit wie het stokje moet overnemen van de Spanjaard Kepa.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.