Voetbal4u.com

Engeland ‘Cristiano Ronaldo bereikte in 2006 akkoord met Valencia’

in 2006 had de Portugese superster Cristiano Ronaldo bijna de overstap gemaakt naar het Spaanse Valencia. Na het WK bereikte hij zelfs een akkoord met die club.

Ronaldo botste in de groepsfase van het WK met zijn clubgenoot Wayne Rooney en dat zorgde voor veel geruchten. El Mundo Deportivo schrijft nu zelfs dat de steraanvaller zelfs tot overeenstemming kwam met Valencia. Dankzij Nike en Coca Cola kon de Spaanse club een jaarsalaris van tien miljoen euro bieden, zo beaamt toenmalig directeur Amadeo Carboni.

Valencia bereikte volgens Carboni een akkoord met zowel Ronaldo als zaakwaarnemer Jorge Mendes, maar toch lukte het niet om de deal af te ronden. Uiteindelijk bleef de sterspeler van United in Manchester om drie jaar later alsnog naar La Liga te verkassen, naar Real Madrid om precies te zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.