Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax meldde zich, en binnen een paar uur was het rond’

Na negen jaar staat Maarten Stekelenburg weer onder contract bij Ajax. De 37-jarige Haarlemmer keerde deze zomer verrassend terug op het oude nest en hoefde niet lang na te denken toen hij benaderd werd.

De Steek beschikte over een aflopend contract bij Everton en werd in het geruchtencircuit gelinkt aan clubs als Sparta en sc Heerenveen. Medio juni was het echter Ajax dat op de stoep stond. “Ik kreeg het bericht dat Ajax eventueel interesse had. En op het moment dat ze zich officieel meldden, was dat binnen een paar uur rond”, liet hij na Ajax-RKC weten aan FOX Sports.

De 58-voudig Oranje-international keepte in maart 2011 zijn laatste officiële wedstrijd namens Ajax, maar is na omzwervingen bij AS Roma, Fulham, AS Monaco, Southampton en Everton weer terug van weggeweest. “Hoe het voelt? Heel prettig. Het is als thuiskomen. Ik ben negen jaar lang een beetje overal en nergens geweest, maar heerlijk om weer thuis te zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.