Voetbal4u.com

Italië ‘Andrea Pirlo nieuwe coach van Juventus’

De 41-jarige Andrea Pirlo gaat zo goed als zeker Maurizio Sarri opvolgen als trainer van Juventus. Het clubicoon moet de Zinedine Zidane-route volgen bij de Oude Dame en wordt op korte termijn vermoedelijk al gepresenteerd in Turijn als hoofdtrainer. De clubleiding van Juventus, Andrea Agnelli en vice-voorzitter Pavel Nedved, zien in hem de ideale kandidaat.

Dat schrijven de belangrijkste Italiaanse media. De rentree is zeer opvallend, aangezien Pirlo vorige week nog werd aangesteld bij het B-elftal van Juventus. Inmiddels lopen er al gesprekken over een promotie naar het eerste elftal. Sommige Italiaanse media beweren zelfs dat die deal al was gemaakt voordat Juventus in de Champions League werd uitgeschakeld door Olympique Lyon en Sarri zijn Waterloo vond.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.