Voetbal4u.com

‘Feyenoord oogst opnieuw succes met krabbel van deze speler’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord is er in geslaagd om Marouan Azarkan langer aan zich te binden. En was belangstelling voor hem van clubs uit de Bundesliga maar hij besloot toch om in Rotterdam te blijven. Dit weet Voetbal International te melden.

Het blad onthult: “Marouan Azarkan heeft zijn medio 2021 aflopende contract met twee seizoenen verlengd. De achttienjarige aanvaller stond ook op de radar bij enkele buitenlandse clubs. Azarkan geldt in de opleiding van Feyenoord al jaren als een groot talent. Op 15 september debuteerde hij op zeventienjarige leeftijd voor Feyenoord. Als invaller speelde Azarkan achttien minuten mee tijdens het thuisduel met ADO Den Haag (3-2 winst). Daar bleef het afgelopen seizoen echter bij voor het talent.”

In april werd al duidelijk dat Azarkan naar Werder, Hoffenheim en nog wat buitenlandse clubs kon: “Feyenoord stond dus voor de keuze om te verlengen of te verkopen en koos voor het eerste.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *