Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax ziet speler per direct naar Leeds United vertrekken’

Ajax-jeugdspeler Dani van den Heuvel verkast volgens eigen zeggen naar het Engelse Leeds United. Normaal wordt dit bekendgemaakt via de officiele kanalen maar de speler koos ervoor om het via zijn eigen Instagram te delen.

De 17-jarige doelman zou komend seizoen uitkomen voor de Onder 18 in Amsterdam, maar kiest voor een overstap naar de Premier League-promovendus. “Het is altijd een droom geweest om voor Ajax te spelen. Afscheid nemen is niet eenvoudig, zeker niet van Ajax. Ik heb ups en downs gehad, waardoor ik elke keer weer sterker werd. De mensen van Ajax zullen voor altijd in mijn hart zitten. Eens Ajacied, altijd Ajacied!”

Dit bericht bekijken op Instagram

It has always been my dream to play for Ajax Saying goodbye is not easy. Especially not today when I’m leaving Ajax. From day one it felt like home. For me and my family it was a dream come true to play for Ajax. To develop myself with the best youth players in the world and with the best staff and facilities I could imagine. I gave 100% every day. No regrets. Only proud rules and I’m eager to give even more to reach for my goals. During my 3 years at Ajax I’ve had ups and downs which made me stronger every time again. Thanks to all the support and chances Ajax has given me. I would like to thank all my teammates, the coaches and staff from the bottom of my heart. As I’m about to start a new adventure away from Ajax, this club, its fans and all the people on my journey will always be in my heart. Once Ajacied, always Ajacied!

Een bericht gedeeld door Dani Van Den Heuvel (@d.vdheuvel) opLaat een reactie achter

Your email address will not be published.