Voetbal4u.com

Italië ‘Andrea Pirlo wil basisspeler van Ajax naar Juventus halen’

Andrea Pirlo de nieuwe trainer van Juventus ziet het helemaal zitten in Ajax-middenvelder Donny van de Beek. Zowel Calciomercato.it als Torino Today linken Van de Beek aan een transfer naar Juventus.

De Ajax-middenvelder is al langer in beeld bij de club uit Turijn, maar de komende tijd zou de clubleiding er serieus werk van willen maken. Pirlo ziet hervorming van het middenveld namelijk als de sleutel voor een nieuw succesverhaal in het Allianz Stadium.

Juventus zou een aantal middenvelders de deur willen wijzen, waaronder Blaise Matuidi. Daardoor moet de grootmacht in staat worden gesteld om een jaar na De Ligt ook Van de Beek op te halen bij Ajax. Laatstgenoemde heeft al de permissie gekregen om deze zomer een volgende stap te maken, mits er een goed bod op tafel komt.

Ajax en Real Madrid kwamen eerder een deal voor 55 miljoen euro overeen, maar door de coronacrisis lijkt die transfer afgeblazen. De voorbije dagen werd Manchester United gezien als topkandidaat om Van de Beek in te lijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.