Voetbal4u.com

Eredivisie De Telegraaf: ‘Ronald Koemen gaat voor Oranje-stunt’

Ronald Koeman gaat naar verluidt voor een stuntje bij Oranje. Hij hoopt namelijk dat Atalanta-speler Robin Gosens voor een carriere als Oranje-speler wil kiezen. Dit weet de Telegraaf te melden.

De bovengenoemde krant onthult: “Zonder corona-uitbraak was Robin Gosens al international van Duitsland geweest. De linksback van Atalanta Bergamo zou geselecteerd worden voor de oefeninterland tegen Italië en de Duitse bondscoach Joachim Löw had de zoon van een Nederlandse vader en Duitse moeder willen laten debuteren in die wedstrijd, die eind maart door de coronacrisis werd afgelast.”

Men vervolgt: “Gosens groeide op in Emmerich, net over de grens bij Lobith, en heeft behalve een Duits paspoort ook een Nederlands paspoort. Bondscoach Ronald Koeman volgt de oud-speler van Heracles Almelo ook nog altijd met grote interesse, al lijkt collega Löw er met de veel scorende linksachter vandoor te gaan. Niet alleen de twee befaamde bondscoaches maar ook grote clubs kijken met veel belangstelling naar Gosens. Atalanta heeft inmiddels een prijskaartje van 30 miljoen euro aan hem gehangen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.