Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV vindt nieuwe linksback in Engeland’

In de zoektocht naar een nieuwe linksback is PSV uitgekomen in Engeland. Ze hebben namelijk een oogje op Rico Henry. Dit weet The Daily Mail te melden.

Henry is één van de uitblinkers van Brentford FC, dat uiteindelijk de finale van de play-offs om promotie naar de Premier League verloor van Fulham. Henry speelde álle competitie- en play off-wedstrijden vanaf de eerste minuut mee.

Volgens de genoemde krant is er echter veel concurrentie, want ook Brighton, West Ham, Aston Villa en promovendi Leeds United en West Bromwich Albion azen op de 23-jarige Engelsman. Bovendien zou Olympiakos in Henry de ideale opvolger van oud-Willem II’er Kostas Tsimikas, die voor zo’n 15 miljoen euro naar Liverpool vertrok.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.