Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus biedt Cristiano Ronaldo aan bij Barcelona’

Het heeft er alle schijn van dat Cristiano Ronaldo een zomerse transfer gaat maken. Over zijn nieuwe werkgever zijn er al de nodige geruchten op te merken. Zo zou hij o.a zijn aangeboden bij Real Madrid en Paris Saint-Germain.

“De reden dat Ronaldo als mogelijke aanwinst van Paris Saint-Germain werd genoemd is niet per se omdat PSG bezig is met het binnenhalen van hem. Dat is omdat Jorge Mendes (zaakwaarnemer van Ronaldo, red.) instructies heeft gekregen een club voor hem te vinden. We hebben dat het laatste halfjaar gezien, Ronaldo werd gelinkt aan Real Madrid. Real zei echter gelijk: ‘onmogelijk, dat gaat niet gebeuren”, liet Balague weten bij BBC

Het miljoenensalaris van Ronaldo zou Juventus dwars zitten. “Zo drastisch is de situatie wel te noemen. Ronaldo is overal aangeboden, zelfs bij Barcelona. Ik ben echter bang dat het voor Juventus heel moeilijk zal worden om hem van de hand te doen, want hij verdient jaarlijks 23 miljoen euro netto. Dat was in zijn tijd bij Real ook al zo.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.