Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wesley Sneijder heeft andere prioriteit dan een comeback’

Wesley Sneijder wordt de laatste maanden gelinkt aan een terugkeer in het profvoetbal maar het lijkt erop dat de recordinternational op het moment andere prioriteiten heeft.

Story schrijft deze week: “Er zouden volgens een insider belangrijke ontwikkelingen gaande zijn in het liefdesleven van Wesley en Yolanthe… De grootste droom van Wesley Sneijder is niet om zijn zakelijke experimenten te doen slagen of een spectaculaire comeback als profvoetballer te maken. Nee, Wesley’s grootste verlangen is om zijn grote liefde Yolanthe weer voor zich te winnen. Dat Wesley vol inzet op een verzoening met Yolanthe is geen geheim.”

In zijn biografie hintte Sneijder al op een hereniging als gezin. Officieel zijn Wesley en Yolanthe nooit gescheiden, iets wat de oud-voetballer maar al te graag wil voorkomen. “Wesley en Yolanthe zijn weer voorzichtig aan het daten, dat weet nog bijna niemand”, vertelt een bron aan het genoemde Story. “Ze willen elkaar in alle rust terugvinden. Voor Wesley betekent dit enorm veel. Hij is nog altijd stapelgek op Yolanthe.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *